Skip to content

Increase font size Decrease font size Default font size
FESTIVAL Apartmanház FESTIVAL Apartmanház
Nyugat-Dunántúl
Balatonföldvár
Erdőspuszta Club Hotel Erdőspuszta Clu...
Észak-Alföld
Debrecen
Hotel Vécsecity Hotel Vécsecity
Észak-Magyarország
Hernádvécse
Misefa Kastélyszálló Misefa Kastélyszálló
Nyugat-Dunántúl
Misefa
Termal Apartman & Kemping Termal Apartman & Ke...
Észak-Alföld
Nyírbátor
Bástya Wellness Hotel Bástya Wellness Hote...
Észak-Alföld
Nyírbátor
Pincelakat Borház és Szálloda Pincelakat Borház és...
Dél-Alföld
Császártöltés
MERIDIAN THERMAL HOTEL<br>AKUPUNKTÚRA és TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI CENTRUM MERIDIAN THERMAL HOT...
Dél-Dunántúl
Harkány
TokajVár Hotel TokajVár Hotel
Észak-Magyarország
Tokaj
Bástya Hotel Bástya Hotel
Dél-Alföld
Makó
Akácliget Gyógy- és Strandfürdő szálláshelyei Akácliget Gyógy- és ...
Észak-Alföld
Karcag
Kilátó Vendégház és Étterem Kilátó Vendégház és ...
Észak-Magyarország
Galyatető
Hotel Silver **** Superior Hotel Silver **** Su...
Észak-Alföld
Hajdúszoboszló
Bükk Panzió Bükk Panzió
Észak-Magyarország
Szilvásvárad
Provincia Panzió Vendégház Provincia Panzió Ven...
Dél-Dunántúl
Váralja
Aktuális oldal:Startlap arrow Szálláshelyek
Kategóriák Hotel Keresés   Keresés

K?kapu Vadászkastély és Hotel  

Telefon:  06 47/370 032
Fax:  06 47/570 042
Weblap: www.kokapu.hu
Cím:   3994. Nagyhuta, Kőkapu u. 2.
Régió:  Észak-Magyarország

Hogyan érhet el minket

Részletek

Leírás:
Talán nincs is a földön olyan ember, aki legalább rövid időre ne szeretett volna kastélytulajdonos lenni. Különösen, ha ez a kastély vadregényes tájon, gyönyörű környezetben áll - mondjuk egy szép tó partján, sziklaszirten.

Ha nem is tulajdonosa, de vendége Ön is lehet a Zempléni-hegységben, Pálházától alig 7 kilométerre Kőkapun, a Károlyiak egykori vadászkastélyának.

A csodálatos völgyben haladva lélegzetelállító látvány tárul a szem elé, érkezzünk bár autóval, motoron, kerékpáron, gyalog - vagy a több mint száz éve épült erdei kisvasúton. A hangulatosan kanyargó út a tóhoz visz, partján megállva megcsodálhatjuk a múlt század közepén a sziklára épített vadászkastélyt (alatta a kisvonat alagútjával), amely szinte őrzi a magasból a vidéket. A kilátóból belátható a völgy mindkét oldala.

Ez a vidék a Károlyiak korában, majd századunk első felében felkapott vadászhely volt, megfordult itt több állami vezető is. Napjainkban nemcsak a vadászok kedvenc helye, hanem azoké is, akik a csendet, a tiszta, békés természetet szeretik, az erdei sétákat, a patak csobogását. Vendégeink csónakázhatnak, horgászhatnak a tavon, kirándulhatnak az erdei kisvasúttal. Kívánságra szervezünk gyalogos, és kerékpáros túrákat, borkóstolót, város- és múzeumlátogatást, lovaglást, szlovákiai kirándulást.

A Vadászkastélyban 10+10 (pótágy), a Hotel*** épületben 46+24 (pótágy), az ifjúságiszállóban 48, a rönkházakban 10-10 személy elhelyezésére van lehetőség, saját éttermünkben 150 vendég ellátásáról tudunk gondoskodni.

A kikapcsolódás, pihenés, baráti, vagy családi találkozók mellett, a 120 és 30 fős konferenciatermeinkben továbbképzések, csapatépítőtréningek tarthatók, az étterem pedig bálok, esküvők és más rendezvények helyszínéül is szolgálhat.

Győződjön meg minderről személyesen!
Weblap: www.kokapu.hu

Szolgáltatások

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A FELSZERELTSÉGRŐL
VADÁSZKASTÉLY


Egy bércen magasodó, vadregényes erdei környezetben álló főúri kastély hangulata varázslatos, páratlan élmény. Kőkapun, a száz esztendőnél régebben épült Károlyi Vadászkastélyban Ön is meggyőződhet erről. A néhány éve napjaink luxusával felszerelt apartmanjaiban megpihenni, szalonjában kapcsolatokat építeni, kávézójában társalogni, teraszán pedig a zempléni hegyek panorámájában gyönyörködni remek lehetőség, felemelő érzés.

Az épületben 5 db lakosztály található, a szobákból közvetlen kijárat nyílik a tóra néző teraszra. A kastély korabeli praktikákkal épült, a titkos ajtó az afrika szalonból nyílik még a Károlyiak által készítetett ma is használatos kandalló elől. A "toronyszobából" gyönyörű kilátás tárul a környező hegyekre.

HOTEL


A kastély szomszédságában a Hotel Kőkapu várja vendégeit. A hétköznapok minden kényelmével: televízióval, telefonnal, mini-bárral ellátott huszonhárom szobás szálloda ideális hely a mindennapi stressz levezetésére, a kikapcsolódásra. Környéke a nyugalmat keresőknek erdei sétákra, a város zajától távoli felüdülésre különösen alkalmas.

HÁROMFORRÁS ÉTTEREM


Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezőket. A hegyekre néző ablakokon a fák közül sejtelmesen beszűrődő fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegű ételekből érdemes választani. Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyűjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.

HORGÁSZAT - CSÓNAKÁZÁS


A tó csendes, szép környezetben fekszik, romantikus hangulatú, félszigetekkel szabdalt. A horgászok nagy örömére bizonyos vízfelületet nád, sás borít, sok a bed?lt fa. Horgászni a tópartról, a félszigetek valamelyikér?l, illetve csónakból is lehet. Gyermekeknek, kezd? horgászoknak sikerélményt nyújt a gyakori kapás kishalakból.

KONFERENCIATEREM

Az étterem tetőterében kialakított két konferenciaterem az utóbbi évek bővítésének eredménye. A technika legújabb vívmányaival felszerelt, 120, illetve 30 vendéget befogadó világos, modern berendezésű termek oktatások, tréningek, kiállítások rendezésére is alkalmasak.

IFJÚSÁGI SZÁLLÓ
Kőkapu a fiatalokat is várja. Számukra az ifjúsági szállót és a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük, nem a luxust, hanem az erdei iskola kínálta ismeretszerzést, a fiatalok vékonyabb pénztárcáját, mindemellett vállalkozó kedvét tartottuk szem előtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdőszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdőjárás után az éhségérzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tűzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja őket.
RÖNKHÁZAK

A fiatalok számára a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük hasonlóan az ifjúsági szállóhoz, nem a luxust, hanem az erdei hangulatot tartottuk szemelőtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdőszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdőjárás után az éhségérzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tűzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja őket.

FITNESS-WELLNESS

A fittness kifejezést másfél évtizede már megtanulhattuk: a testkultúra régi és új, távol-keleti és európai hagyományokon alapuló módszereit takarja. A wellness fogalma viszonylag újnak számít a gyógyászatban és a turizmusban is: az állandó lakóhelyen kívüli, olyan ideiglenes tartózkodást jelent, amely során a turista célja az optimális egészségi állapot elérése, a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtése. Kőkaput erre találták ki: a fürdőházban hidegvizes úszómedence, pezsgőfürdő és finn szauna várja a vendégeket, továbbá lehetőség van hegyi, erdei kirándulásra dzsippel, kisvasúttal, kerékpárral, vagy éppen gyalog, horgászásra, csónakázásra (télen síelés, sífutás, szánkózás, korcsolyázás), egész évben masszázsra, bowlingra, biliárd-kínálatunkból mindenki kedve szerint választhat. Kisgyermekes családok részére rossz idő esetén az újonnan nyílt JÁTSZÓHÁZUNK ideális kikapcsolódást biztosít.

Kapcsolat

KAPCSOLAT

Telefon:  06 47/370 032
Fax:  06 47/570 042
Cím:   3994. Nagyhuta, Kőkapu u. 2.
Régió:  Észak-Magyarország


Nagyobb térkép
Képgaléria
Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

Galéria

 
vecsecity

Hirdetések

Advertisement